ÖSK Fotboll stöttar En annan mamma

ÖSK Fotboll är stolta att återigen stötta kampanjen En annan mamma. Under maj månad och i samband med Mors dag kommer vi tillsammans visa att vi bryr oss. Alla insamlade pengar kommer oavkortat gå till Kvinnohuset i Örebro.

Snart Mors dag igen. Dagen då du firar din mamma, dina barns mamma eller någon annan viktig kvinna lite extra. Det är en fin dag och du gör helt rätt som hör av dig och visar kärlek och uppskattning. Det är alla mammor värda. Men bakom fler dörrar än du tror lever mammor som inte har det bra. Mängden kvinnor och barn som blir utsatta för mäns hot och våld bara fortsätter att öka, inte minst under pandemin. Kvinnohuset i Örebro hjälper de här kvinnorna och deras barn med professionell rådgivning, stödsamtal och om det behövs även skyddat boende. Läs mer på kvinnohusetorebro.se

Genom att köpa ett eller flera ”En annan mamma-armband” stöttar du Kvinnohusets livsviktiga verksamhet. Du visar dessutom att du bryr dig – och att du tar ställning mot mäns våld mot kvinnor och barn. Armbandet är en bra present, lätt att bära och enkelt att berätta om för de man möter. Årets armband är i petrolgrönt och aprikos, lika snygga tillsammans som var för sig. De kostar 50 kronor styck (eller mer om du vill) och pengarna går oavkortat till Kvinnohuset i Örebro.

Beställ ditt armband på enannanmamma.se och swisha till Kvinnohuset i Örebros nummer 123 589 74 91. Självklart går det även bra att swisha utan att beställa ett armband.

Tillsammans är vi allt!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908