ÖSK Fotboll välkomnar Notar & Padel Only

ÖSK Fotboll är stolta och glada över att välkomna Notar och Padel Only som nya partners till klubben. Samarbetet mellan parterna sträcker sig till och med säsongen 2022.

Padel Only och Notar vill stärka det lokala föreningslivet och inleder nu ett partnerskap med ÖSK Fotboll. Förhoppningsvis är det starten på ett givande samarbete som ger klubben de bästa möjliga förutsättningarna att nå sportslig framgång.

– För oss på Padel Only och Notar är det lokala föreningslivet viktigt och att vi nu har möjlighet att stötta några av länets tongivande klubbar, som till exempel ÖSK, känns väldigt roligt, säger Anders Olsson, vd på Padel Only.

– Det känns jätteroligt att inleda det här samarbetet med Notar och Padel Only. Det är två företag som drivs av en framåtanda och optimism. Vi planerar redan flera spännande aktiviteter tillsammans som kommer gynna alla inblandade. Vi på ÖSK Fotboll ser fram emot ett utvecklande och långsiktigt partnerskap, säger Simon Åström, vd ÖSK Fotboll.

Erbjudande till medlemmar & årskortsinnehavare
Som medlem eller årskortsinnehavare i ÖSK Fotboll erhåller du rabatt när du spelar hos Padel Only. Skicka ett mejl till info@padelonly.se för att ta del av rabatten.

Erbjudandet kan ej kombineras med övriga erbjudanden.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908