Åtta årskortsinnehavare får se premiären på plats

Imorgon är det hemmapremiär och läget i publikfrågan är oförändrat sedan en tid tillbaka vilket innebär att det råder en begränsning om max åtta besökare på publika evenemang. ÖSK fick idag godkända tillstånd för att ta in så många åskådare som restriktionerna tillåter, alltså åtta personer, och har beslutat att så göra.

Urvalet av de åtta åskådarna har skett slumpvist bland de privatpersoner som köpt årskort till säsongen 2021 i det prioriterade första fönstret. En slumpmässig utlottning har tagit fram fyra årskortsinnehavare som i sin tur har möjlighet att ta med sig en person som också har årskort. Vinnarna har redan kontaktats via telefon och e-post.

Dessutom kommer de företag som är med i Business Club och har tillgång till restaurangen att ha rätt att beträda den privata läktaren tillhörande Restaurang 4:e Våningen. För restaurangen och den tillhörande läktaren är det restaurangens tillstånd som gäller och de ligger utanför det arrangemang som ÖSK ansvarar för.

ÖSK följer FHM:s rekommendationer för att kunna arrangera ett säkert evenemang.

Vi hoppas att restriktionerna lättar upp under våren och att vi kan välkomna fler personer nästa hemmamatch som är mot IFK Norrköping den 2 maj.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908