ÖSK Fotboll och Elon utökar och förlänger samarbetet

Från vänster i bild: Erik Björndahl, Mats Karlsson & Amanda Nordenby.

ÖSK Fotboll utvecklar det långvariga samarbetet med vår partner Elon. Företaget ser ett stort värde i att bli associerade med ÖSK och kommer under säsongen 2021 ta ett helhetsgrepp genom att exponeras på alla klubbens matchdräkter.

– Det känns väldigt inspirerande och glädjande att fortsätta samarbetet med Elon. Det är ingen ny partner till ÖSK, utan man har funnits med i vårt nätverk under en lång tid. Elon har genom åren varit en trogen partner och har alltid ställt upp när det som mest behövs. Att de nu väljer att växla upp och öka sin synlighet tillsammans med oss, trots den rådande pandemin, gör att det här känns extra kul, säger Gabriel Åbom, säljare på ÖSK Fotboll.

Samarbetet innebär att Elon, utöver tillhörigheten i ÖSK:s nätverk, kommer exponeras starkt tillsammans med ÖSK genom att synas på matchdräkten för klubbens herr-, dam- och akademilag. På herrarnas matchställ handlar det om en plats på shortsen medan de kommer ha en tydlig placering mitt på bröstet intill klubbemblemet på damernas och akademins officiella matchtröjor.

Mats Karlsson, Elon, ger sin syn på det utökade samarbetet med ÖSK:

– Det känns naturligt att förlänga vårt partnerskap med ÖSK. Vi ser mycket positivt på att associeras med klubben och alla deras lag och det känns extra motiverande att vi i år även tar en tydlig roll kring det nystartade damlaget. Vi ser fram emot att fortsatt vara med på ÖSK:s resa mot toppen.

Missa inte att besöka Elons butik på Adolfsbergsvägen 14 i Örebro.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908