Nettobilar ny partner inför säsongen

ÖSK Fotboll kan med glädje och stolthet meddela att Nettobilar går in som ny partner via Team ÖSK under säsongen 2021.

Nettobilar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett växande bolag som idag har tre Mekonomenverkstäder i Örebro och även finns i Katrineholm, Eskilstuna, Vingåker samt Finspång. Nettobilar har tidigare varit partner till ÖSK Fotboll och är nu tillbaka, denna gång även med ett exklusivt erbjudande till alla medlemmar och årskortsinnehavare i ÖSK Fotboll.

– Det är väldigt glädjande att Nettobilar väljer att gå med i vårt nätverk och dessutom väljer att krydda det med ett grymt erbjudande till våra medlemmar och årskortsinnehavare. Nettobilar är precis som ÖSK Fotboll ett framåtlutande företag som vill växa ännu mer. Det ska bli kul att fortsätta denna resa tillsammans med dem, säger Gabriel Åbom, säljare ÖSK Fotboll.

– Det känns väldigt viktigt att vi kan vara med och stötta ÖSK Fotboll i deras satsning in i framtiden. För oss är det helt rätt forum att synas i och vi kan tillsammans med ÖSK stärka vårt varumärke. Dessutom ser vi stora fördelar med affärsnätverket som finns runt klubben. Vi ser fram emot en säsong med många nya kontakter och att få se fotboll på plats igen, både med nya och gamla bekantskaper, säger Nettobilars ägare Daniel Lövestig & Johan Larsson.

Erbjudande
Som medlem eller årskortsinnehavare i ÖSK Fotboll erhåller du 10% rabatt på service eller reparation hos någon av Nettobilars Mekonomenverkstäder i Örebro. Ni hittar dem på Tullängsgatan 10, Verkstadsgatan 2 och Salamandervägen 20.

För bokning, ring 019-33 33 33 eller gå in på nettobilar.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., ange ÖSK Fotboll vid bokning samt ta med medlemskort eller årskort vid betalning.

Erbjudandet kan ej kombineras med övriga erbjudanden.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908