Allsvenskan Fantasy 2021

Det är mindre än en månad kvar till premiären i Allsvenskan och idag startar den nya säsongen av Allsvenskan Fantasy. Spelet som baseras på vad som händer i de allsvenska matcherna och där du får poäng beroende på vad dina valda spelare gör på fotbollsplanen.

I Allsvenskan Fantasy tar du ut en trupp bestående av 15 spelare och tjänar in poäng utefter hur spelarna presterar på planen. Utöver att mäta dig med övriga fotbollssverige har du möjlighet att sätta upp privata ligor och göra upp med kompisarna och kollegorna om vem som egentligen har bäst koll på Allsvenskan. Så här väljer du ut din trupp Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Det kostar ingenting att delta, och varje omgång har du chans att vinna priser från våra klubbar och partners. Spelet är byggt av företaget ISM ltd och använder samma plattform som finns i engelska Premier League och norska Eliteserien. Statistiken som ligger till grund för spelet hämtas från Opta Sports.

Nyheter till årets säsong
Det mesta är sig likt från fjolårssäsongen. Bonussystemet ser likadant ut och du kan använda dig av samma typ av tre chips. “Parkera bussen” ger dig dubbla poäng på hela din försvarslinje, “Framåt” ger dig dubbla poäng på alla dina anfallare och “Två kaptener” ger dubbla poäng på både din kapten och vice kapten. Dessutom har du tillgång till två frikort under säsongen. Ett par tydliga förändringar går dock att hitta. Priserna på försvarsspelarna har stigit en aning samtidigt som genomsnittspriset på anfallsspelare sjunkit. Anfallspelarna får i år fem poäng för ett gjort mål, till skillnad från förra årets fyra. Hela poängsystemet hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Glöm inte att Allsvenskan Fantasy även finns direkt i vår app ÖSK Live.

REGISTRERA DITT LAG NU Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908