Nytt merchandise-avtal med Sport Design Sweden

ÖSK Fotboll skriver nytt merchandise-avtal med Sport Design Sweden inför 2021. I samband med detta lanseras en ny ÖSK Shop den 25 mars.

Inför 2021 väljer ÖSK Fotboll att göra en ordentlig nysatsning gällande klubbens souvenirförsäljning och startar ett samarbete med det internationella företaget Sport Design Sweden som har erfarenhet från flera storklubbar runt om i världen. Samarbetet innebär ett helt nytt sortiment av ÖSK-produkter. I samband med detta kommer även en ny webbshop att lanseras den 25:e mars.

– Det känns oerhört roligt få in en ny, stark samarbetspartner där vi kommer att få en förstklassig lösning med såväl produkter som distribution med en ny webbshop. Souvenirförsäljningen betyder mycket för oss, både när det gäller att bygga vårt varumärke, men vi räknar även med att det på sikt blir en mer betydande intäkt för föreningen, säger Simon Åström, vd ÖSK Fotboll.

– Med 10 års erfarenhet och som merchandiseleverantör till över 200 idrottsklubbar i världen, bland annat Tottenham Hotspurs, Sevilla, Toronto Maple Leafs samt flera svenska klubbar i Allsvenskan och Superettan är vi rustade att ta ÖSK Fotbolls produkter och försäljning till en ny nivå inför 2021. Vi är mycket glada över detta samarbete där vi kommer tillhandahålla ett helhetskoncept med allt ifrån en nylanserad webbshop till att få fram produkter som säljs på arenan och andra ställen, säger Peter Gagneus, E-commerce Manager, Sport Design Sweden.

Webbshoppen öppnar 25 mars - för de senaste nyheterna kring ÖSK-produkter, följ @oskfotbollshop Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Instagram.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908