Datum för ÖSK Fotbolls årsmöten

ÖSK Fotboll kommer hålla sina ordinarie årsmöten torsdagen den 11 mars. Först ut är bolagsstämman för ÖSK Elitfotboll AB (publ) och den följs av föreningsstämman för Örebro Sportklubb Fotbollsklubb. Mötena kommer hållas digitalt med anledning av rådande läge.

ÖSK kommer under februari att gå ut med inbjudningar till sina ordinarie årsmöten. Först ut är bolagsstämman för ÖSK Elitfotboll AB (publ). Till bolagsstämman kallas alla aktieägare i ÖSK Elitfotboll, och det är också de som har rösträtt på stämman. Medlemmar i ÖSK Fotboll är också varmt välkomna att närvara på bolagsstämman, även om de inte är aktieägare. De har då inte rösträtt, men får ta del av all information och de beslut som fattas.

Därefter är det dags för föreningens årsstämma. Hit är alla föreningens medlemmar välkomna och de har också rösträtt på föreningsstämman. På föreningsstämman genomförs de flesta större val, bland annat är det här man utser styrelse för föreningen och bolaget.

De båda mötena kommer hållas digitalt, och mer information om detta kommer gå ut i samband med inbjudningarna under februari månad.

Information om ÖSK:s årsmöten
Datum: 11 mars
Plats: Digitalt
17.30 Bolagsstämman startar
18.15 Föreningsstämman startar

Varmt välkomna hälsar styrelsen i ÖSK Fotboll!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908