ÖSK Fotboll presenterar damlagets ledarstab 2021

Från vänster: George Papachristou, Mathias Dimberg, Andreas Rigbäck, Rasmus Ekelund & Jonas Ask.

ÖSK Fotboll är stolta att presentera damlagets ledarstab för 2021. Huvudtränare George Papachristou fortsätter att leda laget även nästa säsong. Vid sin sida kommer han precis som 2020 ha tränarna Mathias Dimberg och Andreas Rigbäck samt lagledaren Jonas Ask. Dessutom tillkommer Rasmus Ekelund som ny fystränare.

Till säsongen 2021 kommer ÖSK Fotboll ha ett representationslag på både herr- och damsidan. Det nya damlaget, som tidigare representerat ÖSK Söder, slutade i år på en sjätteplats i Division 1 Södra Svealand. Inför den kommande säsongen flyttar laget in helt i ÖSK Fotbolls verksamhet. Sedan tidigare har Niclas Collgård rekryterats som ny koordinator för damverksamheten. Nu kan vi också stolt presentera den ledarstab som kommer att leda laget under 2021.

George Papachristou kommer att fortsätta sitt uppdrag som huvudtränare. George rekryterades inför 2020 och har sedan tidigare varit tränare inom ÖSK Fotbolls akademi och KIF Örebro. Tränarna Mathias Dimberg och Andreas Rigbäck var också en del av ledarstaben 2020 och kommer fortsätta vara det även under kommande säsong. Lagledare Jonas Ask kommer att finnas kvar runt laget och stötta George och tränarteamet. Dessutom rekryteras Rasmus Ekelund som ny tränare med ansvar för fysträningen.

– Det känns jättekul att äntligen kunna presentera ledarstaben för vårt nya damlag. Vi var med i rekryteringen av George redan för ett drygt år sedan och har sedan dess fortsatt arbetet med att skapa så bra förutsättningar för laget som möjligt. Vi är glada att George, Mathias, Andreas och Jonas vill fortsätta med sina uppdrag och vara med även under 2021. Att sedan också kunna komplettera med att få in Rasmus är vi så klart nöjda med. Vi tror stenhårt på den här konstellationen och är övertygade om att de kommer göra ett kanonjobb, säger Simon Åström.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908