ÖSK samlar in pengar till Lekterapin och Stadsmissionen

ÖSK fortsätter den årliga traditionen med att skänka julklappar till barn som vårdas på Lekterapin på USÖ. Klubbens spelare, ledare och personal kommer tillsammans med vår samarbetspartner E.ON skänka pengar för att köpa in julklappar. Nu öppnar vi även upp för ÖSK-supportrar att bidra till insamlingen. Nytt för i år är att en del av den insamlade summan även kommer att gå till Stadsmissionens projekt Matcentralen.

Varje år samlar ÖSK:s spelare, ledare och personal in pengar för att skänka julklappar till barn på Universitetssjukhuset Örebros Lekterapi Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. ÖSK:s samarbetspartner E.ON var med från början och startade detta projekt. I år har de valt att återigen vara med genom att även deras anställda kommer att skänka pengar till insamlingen.

Julklapparna som köps in anpassas för barn i olika åldrar. Julklapparna brukar vanligtvis levereras personligen till barnen av ÖSK-truppen, men pga rådande omständingheter med Covid-19 kommer ÖSK istället att ge julklapparna till Lekterapins personal som i sin tur får fördela ut dem till barnen.

ÖSK väljer i år att utöka projektet och kommer även skänka julklappar till Örebro Stadsmission Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och deras projekt Matcentralen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Örebro Stadsmission är en idéburen organisation som verkar för att skapa förändring, utveckling och gemenskap för människor som på olika sätt lever i utsatthet och/eller utanförskap.

Nu kan du som ÖSK-supporter också bidra till insamlingen.

Swisha valfri summa till 123 355 98 61 och märk betalningen med JULKLAPP.

Insamlingen avslutas den 9 december och alla pengar går oavkortat till insamlingen.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908