Så kan du hjälpa ÖSK att få hundratusentals kronor

Allsvenskans ligapartner, Unibet, kommer under hösten att fördela ut 20 miljoner kronor till klubbarna i Allsvenskan och Superettan. Vi behöver nu din hjälp med att se till att ÖSK Fotboll får så stor del av den summan som möjligt. Pengarna fördelas genom initiativet Hemmaklubben, där du som ÖSK-supporter kan registrera dig och välja ÖSK som den klubb du vill ska få ta del av pengarna som delas ut.

Just nu ligger vi på en 11:e plats, med lag som Degerfors och Örgryte precis ovanför oss, och för varje placering du kan hjälpa oss att klättra får klubben 50 000 kr extra per placering. Detta är ett enkelt sätt att stötta klubben på väldigt kort tid. Att registrera sig tar bara någon minut och ingen motprestation krävs från dig.

Vi är otroligt tacksamma för allt stöd våra supportrar gett oss under året och de initiativ som tagits fram. Coronapandemin har slagit hårt på oss som klubb och det ekonomiska läget är fortfarande pressat. Därför är Hemmaklubben en viktig samt relativt enkel möjlighet att få in extra pengar till klubben. Vi vill uppmana våra supportrar att registrera sig hos Unibet och ange ÖSK som sin hemmaklubb, men vi uppmanar inte till spel.

För att stötta ÖSK i Hemmaklubben krävs inte att du spelar hos Unibet. Enbart att du registrerar dig samt anger ÖSK som din hemmaklubb gör skillnad. Nu siktar vi på att klättra två platser för att passera Degerfors och visa vem som är störst.

Läs mer och registrera dig här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tack för ditt stöd!

Tack till er som redan har registrerat ÖSK som er hemmaklubb. Ert engagemang gör skillnad för oss och det är vi oerhört tacksamma för, speciellt i tider som dessa.

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908