ÖSK Fotboll förlänger med Björn Cervin

ÖSK Fotbolls Akademiutvecklare Björn Cervin förlänger sitt kontrakt med klubben. Tillsammans med akademitränarna kommer han att fortsätta utveckla och fostra framtida elitfotbollsspelare. Det nya avtalet sträcker sig över tre år.

– Det känns väldigt bra att förlänga avtalet med Björn Cervin som sportsligt ansvarig för vår akademi. Björn är en skicklig instruktör, både gentemot tränare och spelare, med högsta tränarutbildning. Att få behålla kontinuitet i den rollen när vi fortsätter utvecklas är väldigt viktigt. Vi har tagit många steg i vår akademi de senaste åren. Vi har fler ungdomar i landslagsspel än någonsin, våra akademilag presterar bra och vi ser många talangfulla spelare som tar steget till A-lagsnivå. Men vi är inte nöjda, vi ska fortsätta utvecklas och här har Björn Cervin en nyckelroll, säger Simon Åström, vd ÖSK Fotboll.

ÖSK Fotbolls akademi består av fyra lag: P16, P17, P19 och F17. Björn Cervins roll som ansvarig för akademiutvecklingen innebär i första hand att utveckla träningsinnehåll och spelidé, men även att coacha våra tränarteam i utvecklingen av våra spelare. Cervin är dessutom ansvarig för klubbens inbjudningsverksamhet för unga spelare.

– Jag är mycket nöjd över att få möjligheten att jobba vidare i klubben. Vi har kommit långt sedan starten av akademin 2013, men det finns mycket kvar att uträtta och utveckla i min roll och i vår akademiverksamhet, säger Björn Cervin.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908