Kallelse och inbjudan till ÖSK Fotbolls årsmöten

Den 28 maj är det dags för ÖSK Fotbolls årsmöten. Årsmötena skulle egentligen gått av stapeln i mars, men med anledning av det rådande läget så sköts mötena på framtiden. Medlemmar är kallade till föreningsstämman och aktieägare till bolagsstämman.

Med tanke på rådande läge så ber styrelsen för ÖSK Fotboll om att få återkomma med exakta detaljer för årsmötena. Då fysiska möten i nuläget ska begränsas så är planen att genomföra stämman med så få personer som möjligt på plats, och möjlighet för medlemmar och aktieägare att följa stämman via länk med möjligheten att rösta via ombud eller postalt/digitalt. Mer information om detta kommer närmare mötets starttid.

Först ut är bolagsstämman för ÖSK Elitfotboll AB. Till bolagsstämman har alla aktieägare i ÖSK Elitfotboll kallats, och de är också de som har rösträtt på stämman. Medlemmar i ÖSK Fotboll är också varmt välkomna att närvara på bolagsstämman, även om de inte är aktieägare. De har då inte rösträtt, men får ta del av informationen.

Därefter är det dags för föreningsstämman för Örebro SK Fotbollsklubb. Hit är alla föreningens medlemmar för året 2019 välkomna och de har också rösträtt på föreningsstämman. På föreningsstämman genomförs de flesta större val, bland annat är det här man utser styrelse för föreningen och bolaget. I år kommer även frågan om att starta damfotboll genom att ta över ÖSK Söders damverksamhet att hanteras. Även ÖSK:are som inte är medlemmar eller som blivit medlemmar under 2020 är naturligtvis varmt välkomna att delta på föreningsstämman, de har dock inte rösträtt.

Fullständiga kallelser och dokument till årsmötena hittar du här. Öppnas i nytt fönster.

Information om ÖSK:s årsmöten
Datum: 28 maj
Plats och form: Styrelsen återkommer enligt texten ovan
17.15 Registrering bolagsstämma
17.30 Bolagsstämman startar
18.00 Registrering föreningsstämma
18.15 Föreningsstämman startar

Varmt välkomna hälsar styrelsen i ÖSK Fotboll!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908