Inför: ÖSK - Falkenbergs FF

Efter två tuffa bortamatcher spelar vi äntligen på hemmaplan igen. På lördag den 20 juli klockan 16:00 tar vi emot Falkenbergs FF på Behrn Arena. Motståndarna är tre poäng efter oss i tabellen och det kommer bli en hård kamp ute på planen. Vi hoppas att varenda ÖSK:are i Örebro sluter upp och visar sitt stöd till laget, nu behövs det mer än någonsin.

Biljetter
Vi rekomenderar alla supportar, både hemma och borta, att förköpa sina biljetter och komma i tid till arenan för att undvika långa köer vid insläppet.


KÖP BILJETT NU! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Eller säkra din biljett på vårt kontor som är beläget på Behrn Arena och har öppet vardagar 9-17.

Fotbollssommar
Sommaren tillhör barnen och barnen är framtiden såväl för Örebro som för ÖSK. Nu bjuder vi därför alla barn och ungdomar på gratis allsvensk fotboll under sommaren. Målet är att skapa morgondagens stjärnor såväl på planen som på läktarna.

Erbjudandet gäller ståplats på Västra Stå och barn och ungdomar går in i en särskild entré i nordvästra hörnet.

Läs mer på Fotbollssommar.

Uppladdning
Kom och ladda upp inför matchen tillsammans med Kubanerna på Watt - Music & Friends Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Portarna öppnar klockan 12:00 och alla ÖSK:are är varmt välkomna för god mat och dryck samt pepp inför matchen. De uppmanar samtliga att ta på sig sin finaste ÖSK-merch för att hela lördagen tydligt visa vem du är och vad du står för.

Mer information hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Övrigt
All annan nödvändig information kring matchdagen hittar du här.

Tillsammans är vi allt!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908