Fira mors dag med oss på måndag

Foto: Bildbyrån / Johan Bernström

Efter den väldigt viktiga och sköna vinsten borta mot Östersund gör vi oss nu redo för att även ta tre poäng på hemmaplan. På måndag spelar vi mot IK Sirius i den 11:e omgången av Allsvenskan och i samband med matchen passar vi på att fira mors dag där vi erbjuder dig att gå 2 för 1.

Vi vill att så många som möjligt ska fira mors dag tillsammans med oss på måndag och erbjuder därför alla att ta med sin mamma helt gratis. Gå 2 för 1 genom att ange kampanjkoden Mamma19 när du köper din biljett.


KÖP BILJETT NU! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Eller säkra din biljett på vårt kontor som är beläget på Behrn Arena och har öppet vardagar 9-17.

Vi stöttar även i år kampanjen En annan mamma där pengarna oavkortat går till Kvinnohuset i Örebro. Vi samlar in pengar genom att sälja kampanjarmband på kontoret samt genom att lägga extra stort fokus på kampanjen under matchen mot Sirius. Du kan vara med och stötta En annan mamma du också.

Swisha till Kvinnohuset i Örebros nummer 123 589 74 91 så kan du hämta ut ett armband på ÖSK:s kontor eller valfri butik som stöttar kampanjen. Det går även bra att sätta in valfri summa på bankgiro 748-8273 och skriv ”En annan mamma” som meddelande.

För mer information vänligen besök enannanmamma.se

All annan nödvändig information kring matchdagen hittar du här.

Tillsammans är vi allt!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908