Supporterinformation: GIF Sundsvall - Örebro SK

Det har varit en tung inledning av Allsvenskan med endast 5 poäng på 7 spelade matcher. På lördag har vi dock chansen att bryta den negativa trenden och återigen stå som segrare. Klockan 18:00 är det avspark borta mot GIF Sundsvall på NP3 Arena och följande information gäller inför matchen.

Biljetter
Bortasektionen är belägen på sektion R och S. Biljetter köps enklast via: gifsundsvall.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Priser
Vuxen: 150:-
Ungdom (upp till 16 år) och pensionär: 100:-

Biljetter säljs också vid entrén men för att undvika köer och vara säker på att få plats rekommenderas förköp.

Service
Arenan öppnar upp en och en halv timme innan avspark.

Det kommer finnas kiosk och toaletter vid bortasektionen. Kiosken har vegetariskt alternativ och erbjuder dricksvatten utan kostnad. Kiosken håller öppet 15 min efter matchens slut om man vill handla till hemresan.

Hela arenan är kontantfri. Kort är den enda betalningsmetoden på arenan.

Det finns möjlighet att parkera bussar och bilar strax väster om arenan på en stor grusplan.

Åk med Kubanerna
Kubanerna har endast ett fåtal platser kvar till Sundsvall. Avgång 09:00 från Restalundsvägen, bussfickan bakom hockeyhallen. Hör av dig till Kubanerna innan bokning så det inte blir överbokat. Skicka ett meddelande till deras facebook-profil: Kubanerna Örebro Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du mot all förmodan inte kan ta dig till Sundsvall för att se matchen på plats rekommenderar vi att du ser den tillsammans med andra örebroare på ÖSK:s officiella sportbar Pitcher's.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908