ÖSK Fotboll och Il Sapore inleder samarbete

Vi är otroligt stolta att restaurangen Il Sapore går in som ny partner till ÖSK Fotboll. Il Sapore blir under 2019 ÖSK:s officiella spelarrestaurang, ett samarbete som kommer gynna den sportsliga organisationen men även medlemmar och årskortsinnehavare.

– För oss i ÖSK Fotboll är det extremt viktigt att våra spelare äter bra mat före matcherna. Det behöver vara en måltid med högt näringsinnehåll men det ska också vara gott, Sapore lyckas bra med den kombinationen. Vi har ett fint samarbete där vi kan kommunicera med kockarna och komma överens om maten inför matcherna. Det ligger även på ett trevligt ställe i centrala Örebro med en fantastisk utsikt, säger Jimmy Högberg, tränare i ÖSK Fotboll.

Il Sapore är Örebros hetaste italienska restaurang belägen på Järntorget med utsikt mot slottet. Deras passion är mat och de tillagar noggrant utvalda pastasorter, antipasti, pizza, sallad samt andra delikatesser från det italienska köket. Den största delen i samarbetet med ÖSK Fotboll är att man nu blir officiell spelarrestaurang till klubben.

– Vi är otroligt glada och stolta över att ÖSK valt oss som deras officiella spelarrestaurang och vi ser fram emot att erbjuda ÖSK:s spelare och supportrar Sveriges bästa italienska kök, säger Martin Bergerlind, restaurangchef på Il Sapore.

Fördelar för medlemmar och årskortsinnehavare:
10% på mat alla dagar vid uppvisande av medlems-/årskort.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908