Hemmamatch mot AIK på långfredagen

Foto: Bildbyrån / Simon Hastegård

Det är dags för årets andra allsvenska hemmamatch. På långfredagen den 19 april tar vi emot AIK hemma på Behrn Arena. Matchen som spelas klockan 16:00 förväntas dra till sig mycket publik och i nuläget är 7300 biljetter sålda.

Efter förlust i de två inledande omgångarna tog ÖSK en poäng senast mot AFC Eskilstuna när Carlos Strandberg gjorde säsongens första mål. Nu väntar en hemmamatch mot de regerande mästarna AIK och spelarna kommer ge allt för att nollan ska spräckas även på hemmaplan. De behöver ditt stöd på läktaren för att lyckas så kom ner till Behrn Arena och inled påskfirandet tillsammans med oss på plats.

Matchvärden, Örebro Bostäder, arrangerar tillsammans med oss en PÅSKÄGGSJAKT för de yngre besökarna. Grindarna öppnar en timme innan match och barn som går in genom ÖBO:s speciella påskentré kommer att kunna delta i jakten efter påskäggen som gömts på arenan. Tröstpris kommer att finnas för de som inte lyckas hitta något ägg. Mer information kommer att delas i våra sociala medier under veckan.

Biljetter till matchen köper du som vanligt via oskfotboll.ebiljett.nu eller på ÖSK:s kontor som är beläget på Behrn Arena och har öppet vardagar 9-17.

För den som vill säkra sin plats till alla ÖSK:s hemmamatcher i Allsvenskan 2019 går det fortfarande att köpa årskort. Detta görs enklast online genom att besöka: oskfotboll.se/2019

Annan nödvändig information kring matchdagen hittar du här.

Tillsammans är vi allt!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908