ÖSK Fotboll inleder nytt samarbete med Nordic Wellness

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera Nordic Wellness som ny partner till ÖSK Fotboll. Nordic Wellness blir under 2019 ÖSK:s officiella friskvårdspartner, ett avtal som kommer gynna hela organisationen och även supportrar och samarbetspartners till klubben.

Nordic Wellness är idag Sveriges största och snabbast växande friskvårdskedja med 199 klubbar i Sverige, vars mål och uppgift är att utveckla och förstärka den globala folkhälsan i Sverige.

– Nordic Wellness är en mycket stark aktör inom träning och hälsa, vars värdegrunder går hand i hand med klubbens. Vi ser fram emot ett tätt samarbete som kommer ge avtryck både på och utanför planen, säger Johanna Jansson, säljare ÖSK Fotboll.

Att jobba med idrottsföreningar kräver ett tydligt ställningstagande i samhället och Nordic Wellness mission är att utveckla och stärka den allmänna hälsan hos spelare och ledare och inte minst hos alla som stöttar ÖSK Fotboll.

– Vi känner verkligen att föreningen gör ett gediget jobb med att utveckla både elit och ungdomsverksamheten och extra glädjande är att man tar aktivt ställning vad gäller sitt CSR arbete i regionen och därigenom skapa bättre samhällsmedborgare. Vi är också helt övertygade om att samarbetet med ÖSK Fotboll och dess verksamhet kommer att hjälpa oss att stärka vår position och varumärke i regionen, säger Magnus Gustavsson, Sales Manager på Nordic Wellness.

Som stolt träningspartner till ÖSK erbjuder Nordic Wellness dig som medlem eller årskortsinnehavare specialpris på två av deras mest inkluderande träningskort vid tecknande av 12 mån.

3 FRIA MÅNADER
Vid tecknande av 12 mån autogiro innan 31/5 2019 erhåller du även 3 extra månader fritt (12 + 3).
(Värde från 1347:-)

SVERIGE+
3588 KR/ÅR eller 299 KR/MÅN
(Ord pris 5988 kr/år alt. 499 kr/mån)

GULD+
REGION
3188 KR/ÅR eller 265 KR/MÅN
(Ord pris 5388 kr/år alt. 449 kr/mån)

Du erhåller rabatten mot uppvisande av giltigt medlemskort eller årskort på någon av Nordic Wellness 190 klubbar i Sverige samt att koppling i system görs mot ÖSK/Medlems kundnummer. Medtag alltid giltig legitimation.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908