ÖSK Fotboll inleder samarbete med Pitcher's

ÖSK kan stolt meddela att Pitcher's går in som ny samarbetspartner till klubben. En stor och viktig del i samarbetet är att Pitcher's blir ÖSK:s officiella sportbar. När ÖSK spelar bortamatcher kommer baren ses som ett givet samlingsställe för örebroare som ej kan vara på plats och stötta laget.

– Vi är oerhört stolta att ha Pitcher's som officiell sportbar och samarbetspartner. Detta är Örebros bästa ställe att se ÖSK:s bortamatcher om man inte har möjlighet att följa med och stötta laget på plats, säger Gabriel Åbom, säljare ÖSK Fotboll.

Samarbetet inleds direkt och den första matchen som arrangeras är den allsvenska premiären mot Falkenbergs FF den 31 mars. Representanter från ÖSK kommer finnas på plats hos Pitcher's för att ha uppsnack, intervjuer och mycket mer.

– Vi på Pitcher's är väldigt stolta över att vara den officiella sportbaren för ÖSK Fotboll. Snart drar den allsvenska säsongen igång och premiären mot Falkenberg kommer bli något alldeles extra hos oss. Vi ser fram emot att träffa många av er då, säger Anna Svedberg, platschef på Pitcher's.

Boka bord till matchen mot Falkenberg:
📞 019 - 25 30 40
info.orebro@pitchers.se

Fördelar för medlemmar och årskortsinnehavare:
10% på mat alla dagar vid uppvisande av medlems-/årskort t.o.m. 2019-11-30
50% på bowling vid uppvisande av medlems-/årskort på söndagar och måndagar t.o.m. 2019-11-30

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908