Tina Hillding ny ledamot i Styrelsen

Fr. v. Carl Pauly, Tina Hillding (ny ledamot), Jasmin Benca, Karin Sliwinska, Efwa Nilsson och Kent Norström. Saknas på bilden gör Urban Hammar och Mia Spendrup.

Efter gårdagens årsmöte står det klart att en förändring sker i ÖSK Fotbolls styrelse. Medlemmarna valde in Tina Hillding som ny ledamot och hon kommer framöver sitta med i styrelsen och arbeta mot den vision som finns uppsatt.

Inför 70 personer gick medlemmarna på valberedningens förslag och utsåg Tina Hillding till ny ledamot i styrelsen. Samtidigt valdes Carl Pauly om till ordförande och Karin Sliwinska och Kent Norström valdes om för en ny mandatperiod. Även Efwa Nilsson, Jasmin Benca, Mia Spendrup och Urban Hammar kvarstår i styrelsen med ytterligare ett år kvar på sin mandattid.

Det var ett lyckat årsmöte som hölls i Hive’s lokaler. Engagemanget hos medlemmarna var högt och såväl Carl Pauly som Simon Åström fick många frågor under sina anföranden. Under mötet var även ÖSK:s numera Manager Axel Kjäll på plats och svarade på medlemmarnas frågor.

Under mötet avtackades Mats Domberg i och med att han lämnar sitt uppdrag som ledamot.

Här är ÖSK:s styrelse:
Carl Pauly (ordförande), Director, Mercuri Urval
Karin Sliwinska, Advokat, Advokatfirman Lindahl
Urban Hammar, Chefsinstruktör, Svenska Fotbollsförbundet
Mia Spendrup, Vd, Loka Brunn, Grythyttans Gästgivargård och Måltidens Hus
Kent Norström, Vd, Nercia Utbildning
Efwa Nilsson, Regionchef, Energiföretagen Sverige
Jasmin Benca, Integrationskoordinator, Örebro Läns Idrottsförbund
Tina Hillding, Ekonomichef, Örebro Universitet

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908