Avgörande cupmatch mot IFK Göteborg

Foto: Bildbyrån / Johan Bernström

På söndag klockan 17:00 är det dags för den sista gruppspelsmatchen i Svenska cupen 2019. Vi tar emot IFK Göteborg hemma på Behrn Arena och efter förlusten sist mot Nyköping behöver vi vinna för att ha chans på avancemang. Följande information gäller för dig som ska se matchen på plats.

Vi öppnar upp arenan en timme innan matchstart och det är Norra läktaren som gäller med entré vid trapporna mot Rudbecksgatan. Årskortsinnehavare och Guldmedlemmar går in gratis men det är onumrerade platser. Göteborgs supportrar hänvisas till Bortastå med ingång vid östra läktaren (bredvid hockeyarenan).

Biljetter
Vuxen: 100kr
Student/Pensionär/Ungdom (13-17 år): 50kr
Barn (upp till 12 år): Gratis
Årskortsinnehavare/Guldmedlemmar: Gratis

Vi rekommenderar förköp via https://oskfotboll.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.men det kommer även gå att köpa biljett direkt i entrén.

Övrigt
I samband med matchen håller 4e Våningen öppet för allmänheten. Om du vill se matchen men fortfarande sitta i värmen är detta det bästa alternativet.

Skulle du mot all förmodan inte kunna ta dig till Behrn Arena för att stötta laget på plats så sänds matchen via Cmore Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med start 16:55.

Varmt välkomna till Behrn Arena på söndag!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908