Kallelse och inbjudan till föreningsstämma

Den 13 mars är det dags för den årliga föreningsstämman i Örebro SK Fotbollsklubb. Samtliga medlemmar i föreningen är kallade och inbjudna till mötet som kommer hållas i Hive’s lokaler på Nikolaigatan 10.

Registrering sker klockan 18.00 och sedan börjar stämman klockan 18.15. Samtliga medlemmar är inbjudna till föreningsstämman. Även ÖSK-supportrar som inte är medlemmar är välkomna till mötet, men det är endast medlemmar som har rösträtt.

ÖSK:s medlemmar är också varmt välkomna att närvara på ÖSK Elitfotboll AB:s bolagsstämma som hålls direkt innan föreningsstämman. Till bolagsstämman är aktieägare i ÖSK Elitfotboll AB kallade, men även medlemmar i ÖSK Fotboll är välkomna att närvara för att ta del av information och för att kunna ställa frågor. Det är dock endast aktieägare som har rösträtt på bolagsstämman. Klockan 17.15 är det registrering och sedan börjar bolagsstämman klockan 17.30.

Fullständig kallelse och aktuella handlingar och underlag finns tillgängliga på följande länk. Handlingar finns även tillgängliga på ÖSK:s kontor och kan skickas till de medlemmar som så önskar och meddelar detta till ÖSK.

Information om ÖSK:s årsmöten:
Plats: Hive’s lokaler på Nikolaigatan 10
17.15 Registrering bolagsstämma för ÖSK Elitfotboll AB
17.30 Bolagsstämman för ÖSK Elitfotboll AB startar
18.00 Registrering föreningsstämma för Örebro SK Fotbollsklubb
18.15 Föreningsstämman för Örebro SK Fotbollsklubb startar

Varmt välkomna hälsar
Styrelsen i Örebro SK Fotbollsklubb

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908