Martin Broberg återvänder till ÖSK Fotboll

Foto: Adam Pettersson

ÖSK Fotboll är stolta att presentera sitt senaste nyförvärv och välkomnar tillbaka Martin Broberg till klubben. Broberg, som 2015 - 2016 spelade för ÖSK, kommer senast från den norska klubben Odds BK och skriver nu ett treårigt avtal som sträcker sig till och med 2021.

– Martin är en ”hemvändare från regionen” som vi har hållit kontakten med sedan han lämnade ÖSK och hans återkomst till klubben är mycket glädjande! Martin är en stark och härlig karaktär med mycket fina fotbollsegenskaper. Han är en målfarlig, löpstark och aktiv spelare och kommer att tillföra mycket i vårt offensiva spel, säger Magnus Sköldmark, sportchef ÖSK Fotboll.

Broberg, som är fostrad i Karlskoga SK, startade sin karriär i Degerfors IF. 2011 värvades han till Djurgårdens IF och kom sedan till ÖSK inför säsongen 2015. Hans första år i klubben blev en stor succé med 10 mål på 15 matcher. Efter två säsonger i Norge, där han i våras ledde skytteligan i norska Tippeligan, väljer Broberg nu att komma hem och spela i Allsvenskan för ÖSK Fotboll.

– Jag har fantastiska minnen från sist jag spelade för ÖSK och det är här som jag hittills haft min bästa tid som spelare. Jag kommer ihåg det otroliga stödet från supportrarna och ser fram emot att spela inför Örebro-publiken igen under kommande år. Mina år i Norge har utvecklat mig som spelare och jag hoppas att jag kan tillföra positiv energi till laget och klubben, säger Martin Broberg.

Fakta Martin Broberg
Född: 1990-10-24
Längd: 183 cm
Nationalitet: Svensk
Position: Mittfältare
Moderklubb: Karlskoga SK
Klubbar: Karlskoga SK, KB Karlskoga, Degerfors IF, Djurgårdens IF, Örebro SK, Odds BK

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908