Fabio De Sousa Silva klar för fyra år med ÖSK Fotboll

Foto: Bildbyrån / Petter Arvidson

ÖSK är glada att meddela att brasilianaren Fabio De Sousa Silva förlänger med klubben över en fyraårsperiod, till och med säsongen 2022. Fabio kom till klubben i somras på ett korttidskontrakt från Örebro Syrianska och har under hösten spelat från start två gånger och gjort tre inhopp.

– Arbetet med att formera truppen inför 2019 är i fullgång. Fabio har under hösten utvecklats som spelare och blir den första pusselbiten i detta lagbygge. Han är en ung och stark försvarsspelare som redan visat att han klarar av att spela i Allsvenskan. Vi ser fram emot att se hans fortsatta utveckling under Axel och tränarteamets ledning, han har en ljus framtid inom ÖSK och svensk fotboll, säger Magnus Sköldmark, sportchef i ÖSK Fotboll.

– Jag är otroligt tacksam över att ha blivit erbjuden kontrakt med ÖSK. Jag trivs bra i klubben och känner att jag har utvecklats under den korta tid jag varit här. Det har hela tiden varit min målsättning och dröm att få fortsätta spela för klubben och spela i en av de högsta ligorna i Europa. Ett stort tack till klubben som genom förlängningen visar att de har förtroende för mig och till alla supportrar och deras bemötande, säger Fabio De Sousa Silva.

Fakta Fabio De Sousa Silva
Född: 1996-01-13
Längd: 188 cm
Nationalitet: Brasilien
Position: Försvarare
Senaste klubbarna: Picos, CR Flamengo, Fluminense FC, Vasco da Gama, Clube de Regatas Brasil, Piaui ES, Örebro Syrianska

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908