Säsongens sista match

Senast IFK Göteborg besökte Behrn Arena vann vi med hela 4-2. Nahir Besara hade en bra dag och slog till med ett hattrick i den första halvleken.

Efter en lång säsong har det nu blivit dags att spela sista omgången av Allsvenskan 2018. På söndag klockan 15:00 tar vi emot IFK Göteborg hemma på Behrn Arena. Motståndarna ligger för närvarande på en 13:e placering medan ÖSK huserar lite högre upp i tabellen på en 9:e plats. Göteborg har chansen att klättra hack medan ÖSK vill ta tre poäng för att behålla sin plats. Det är alltså bäddat för en bra match då det fortfarande finns viktiga placeringar att spela om trots att båda lagen redan har säkrat spel i Allsvenskan 2019. Samla ihop vänner och familj så ses vi på plats för att avsluta säsongen tillsammans.

På söndag är det även fars dag, varför inte passa på att bjuda med din pappa på matchen?
Biljetter köper du som vanligt enklast på oskfotboll.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., ÖSK-kontoret eller Turistbyrån på Örebro slott.

Kubanerna arrangerar årets sista uppladdning på Ölhallen från klockan 12:00. Detta är utan tvekan ett av de bästa sätten att ladda upp inför matchen. Mer information hittar du i Facebook-eventet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Missa inte att barn och ungdomar upp till 18 år fortfarande går gratis på våra matcher. Det enda kravet är att man utövar en idrott inom Örebro läns gränser och kommer iklädd en tröja/jacka med sitt klubbmärke på. Klicka här för att läsa mer Öppnas i nytt fönster..

På matchen kommer du kunna köpa årskort till säsongen 2019. I år vill vi ge tillbaka till våra supportrar och har därför tagit fram extremt bra priser på både sitt- och ståplats. Det går även att delbetala via autogiro på ett smidigt sätt. All information om årskortet hittar du på oskfotboll.se/2019 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Annan nödvändig information kring matchdag hittar du som vanligt på hemsidan via fliken Gå på match Öppnas i nytt fönster..

Varmt välkomna till Behrn Arena!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908