Inför söndagens 110-årsjubileum

På söndag är det dags för ÖSK:s 110-årsjubileum. I samband med detta spelar vi hemmamatch på Behrn Arena mot Stockholmslaget Djurgårdens IF. Redan klockan 14:20 startar vi firandet på arenan och vi hoppas så många som möjligt kan vara på plats och göra det till en dag att minnas.

Från klockan 13:30 kommer ÖSK-Alliansen samlas vid Järntorget för att tillsammans gå i ett ÖSK-tåg till Behrn Arena. Vi uppmanar alla ÖSK:are att gå med i tåget som rör sig från Järntorget vid 13:50.

Väl på plats (ca. 14:20) kommer vi fira ÖSK:s 110 år genom att presentera varje förening i ÖSK-Alliansen, ha ett musikuppträdandet av Spelrum/Bongobandet och sedan kommer Alexander Nätterlund sjunga vår inmarschlåt "Elden inuti" live. Vi kommer även hylla Anders Karlsson vid Line-Up då han vunnit en omröstning på sociala medier som den bästa ÖSK-spelaren genom tiderna. I halvtid kommer det dessutom ske en priscermoni för personer som varit framstående i ÖSK:s olika föreningarna genom åren.

Biljetter till matchen köper du som vanligt på oskfotboll.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Turistbyrån på Örebro slott.

Missa inte att barn och ungdomar upp till 18 år fortfarande går gratis på våra matcher. Det enda kravet är att man utövar en idrott inom Örebro läns gränser och kommer iklädd en tröja/jacka med sitt klubbmärke på. Klicka här för att läsa mer Öppnas i nytt fönster..

All annan nödvändig information kring matchdag hittar du på hemsidan via fliken Gå på match Öppnas i nytt fönster..

Varmt välkomna till Behrn Arena och ÖSK:s 110-årsjubileum!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908