Supporterinformation inför Dalkurd borta

Vi går in i Allsvenskans slutspurt och efter en kortare ledighet på grund av landslagsuppehåll är laget nu återigen redo för match. På lördag åker vi till Gävle för att spela mot Dalkurd FF på Gavlevallen. Matchen startar klockan 16:00 och nedan följer information till dig som planerar att stötta ÖSK på plats.

Biljetter
Ståplats borta på sektion T. Biljetter kostar 100 kr via förköp eller 125 kr om du köper på plats. Ståplatssektionen går in via entré 3 på Gavlevallens södra sida och tar sig sedan till arenans östra sida och sektion T. För de supportrar som har bortakort räcker det med att visa upp dessa i entrén.

För att köpa biljett till vår sektion klickar du här och sedan på ”Bortafans”.

Ungdom = person mellan 6 och 18 år.
Student = person med giltigt Mecenat-kort.
Senior = person som är 65 år eller äldre.
Observera att barn under 6 år går in gratis i målsmans sällskap.

Information för rörelsehindrade supportrar
Rullstolsburna personer köper en vanlig sittplatsbiljett och är välkomna att kontakta Dalkurd FF:s SLO Magnus Olsve på 0730724975 eller via mail magnus.olsve@dalkurd.se, så ser han till att ni får assistans med att ta er in genom rätt entré och till en specifik rullstolsplatå.

Supporterservice
Kiosker finns i nära anslutning till bortasektionen. Här finns ett allmänt utbud såsom korv, läsk, godis, kaffe och så vidare. I Gavlevallens kiosker gäller Swish eller kontanter – det vill säga ej kort. Toaletter finns i nära anslutning till samtliga läktare.

Parkering
I första hand hänvisar vi till parkeringen längs Gävletravet vid Gavlehovsvägen, men det finns även parkering på grusplanen norr om Gavlevallen.

Åk med Kubanerna till Gävle
Avgångstid 11:30 från Restalundsvägen, Bussfickan bakom hockeyhallen. Köp din resa på http://kubanerna.tictail.com/ eller swisha till: 123 122 54 73.

För dig som inte kan närvara på plats men ändå vill se matchen sänds den via Cmore Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med start klockan 15:50.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908