Inför ÖSK - BK Häcken

Söndagen den 5 augusti klockan 17:30 är det dags för ÖSK att möta BK Häcken igen. Denna gång spelas matchen hemma på Behrn Arena. I söndags blev det oavgjort mellan lagen och vi fick dela på poängen. Vi kan räkna med att det blir en minst lika jämn och tuff match även denna gång. Laget behöver därför ert stöd från läktaren för att ta tre poäng. Samla ihop vänner och familj så ses vi på plats - Tillsammans är vi allt.

Biljett till matchen köper ni som vanligt på oskfotboll.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Turistbyrån på Örebro slott eller NeH Sports. Det går också bra att köpa biljett på ÖSK:s kontor på Behrn Arena som har öppet vardagar 9-15 med lunchstängt 12-13.

Vi fortsätter med kampanjen Fotbollssommar vilket innebär att barn och ungdomar upp till 18 år som utövar idrott inom Örebro läns gränser går in gratis. Så länge som de kommer iklädda tröjor med sina klubbmärken på.

Tillsammans med vår matchvärd Hyresgästföreningen kommer vi att arrangera ett evenemangsområde utanför huvudentrén till arenan. Det kommer finnas en mini fotbollsplan, hoppborg för alla barn, ansiktsmålning, picknickområde mm. Området öppnar 12.00 och är öppet fram till matchstart klockan 17:30.

Annan nödvändig information kring matchdagen hittar ni här på hemsidan via fliken Gå på match Öppnas i nytt fönster..

Läget i truppen:
Arvid Brorsson är fortfarande skadad och Nordin Gerzic är avstängd även denna match (tillbaka i spel mot Brommapojkarna den 11 augusti).

Varmt välkomna till Behrn Arena.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908