Supporterinformation: BK Häcken - Örebro SK

Dags för den 15:e omgången av Allsvenskan. På söndag åker vi till Hisingen för att möta BK Häcken på Bravida Arena. Avspark sker klockan 17:30 och vi hoppas att många av er åker dit och stöttar laget till tre poäng. Här är information till er som ska se matchen på plats.

Biljetter
På sektion C står gästande supporter. Ingång via entré C (mitt emot Mcdonalds mot Hjalmar Brantingsgatan). Förköp är alltid billigast och smidigast. Läs mer och köp biljett här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. 

Mat och dryck
I arenans 6 st kiosker finns ett utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det food trucks på plats vid huvudentrén och på bortaklack som båda serverar mat av olika slag.

Barnvagn
Det finns ingen barnvagnsparkering på Bravida Arena men det är tillåtet att ta med sig vagnen in på arenan, dock inte upp på läktaren. Vi rekommenderar därför att man ställer vagnen under läktaren och att man tar med sig ett eget lås.

För annan nödvändig information vänligen besök BK Häckens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Åk med Kubanerna
Avresa 12:30 från Restalundsvägen. Bussfickan utanför hockeyhallen. Köp din resa på http://kubanerna.tictail.com/ eller swisha till: 123 122 54 73.

För dig som inte kan närvara på plats men ändå vill se matchen sänds den via Cmore Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med start klockan 17:20.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908