Inför ÖSK - Malmö FF

Minns ni fjolårsmatchen mot Malmö? Nahir Besara avgjorde i den 92:a minuten. Här är målfirandet vid 2-1 målet.

På lördag klockan 16:00 är det dags för ännu en het match på Behrn Arena när ÖSK tar emot de regerande mästarna Malmö FF. Vi kan räkna med att det blir en jämn och tuff match då lagen har tagit lika många poäng i årets allsvenska. Vi minns såklart det fina resultatet från förra säsongen när ÖSK besegrade Malmö FF med 2-1 på hemmaplan. Samla ihop vänner och familj så ses vi på plats - Tillsammans är vi allt.

Biljett till matchen köper ni som vanligt på oskfotboll.ebiljett.nu, Turistbyrån på Örebro slott eller NeH Sports. Det går också bra att köpa biljett på ÖSK:s kontor på Behrn Arena som har öppet hela veckan, 9-15 med lunchstängt 12-13.

Vi fortsätter med kampanjen Fotbollssommar vilket innebär att barn och ungdomar upp till 18 år som utövar idrott inom Örebro läns gränser går in gratis. Så länge som de kommer iklädda tröjor med sina klubbmärken på.

Kubanerna arrangerar tillsammans med oss en uppladdning på Frimis från klockan 12:00. Detta är utan tvekan det bästa sättet att ladda upp inför matchen. Mer information hittar ni i Facebook-eventet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Annan nödvändig information kring matchdagen hittar ni här på hemsidan via fliken Gå på match Öppnas i nytt fönster..

Läget i truppen:
Nordin Gerzic missar matchen efter att han fick det röda kortet mot Göteborg. Arvid Brorsson är fortfarande skadad och även han får se matchen från läktaren. Utöver detta är truppen intakt och redo för en het sommarmatch.

Varmt välkomna till Behrn Arena.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908