ÖSK bjuder barn och ungdomar på gratis fotboll i sommar

Nu är det äntligen dags för sommarlov och ÖSK Fotboll lanserar en sommarkampanj där barn och ungdomar upp till 18 år får gå gratis på lagets fyra hemmamatcher i juli och augusti – så länge som de bär sina klubbtröjor!

Det är något speciellt med sommarlov när man är liten och ibland är ett sommarlov något alldeles extra, som när det är fotbolls-VM samtidigt. Man hejar på landslaget med sina landslagsstjärnor. Då kanske man ibland glömmer sina lokala Örebrostjärnor som finns alldeles nära. Några av ÖSK-spelarna kommer från andra delar av Sverige, ett par från andra delar av världen och en hel del har börjat som spelare i olika lokala klubbar inom Örebro läns gränser. För att hylla de klubbar som har fostrat dessa spelare vill ÖSK nu ge tillbaka till klubbarnas unga spelare genom att bjuda in dem att se allsvensk fotboll på plats, på Behrn Arena.

Barn och ungdomar upp till 18 år som utövar idrott inom Örebro läns gränser och kommer iklädda tröjor med sina klubbmärken på kommer att få gå in gratis på matchen och se allsvensk fotboll när den är som allra bäst. Kampanjen gäller följande matcher:

Örebro SK – IF Elfsborg
Söndag 8 juli 17:30

Örebro SK – Malmö FF
Lördag 21 juli 16:00

Örebro SK – BK Häcken
Söndag 5 augusti 17:30

Örebro SK – IF Brommapojkarna
Lördag 11 augusti 18:00

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908