En poäng för U19 hemma mot IFK Lidingö

Igår spelade ÖSK U19 hemma på Behrn Arena mot IFK Lidingö. Matchen slutade 1-1 efter att ÖSK kvitterade i slutet av första halvlek. Det är en fysiskt tuff match men ännu en gång visar laget moral och hämtar upp ett underläge.

Dagens match spelades i strålande sol och värme. IFK Lidingö är ett storvuxet lag med långa och kraftiga spelare och de spelar därefter. Bollar in mot backlinjen där de stångas för att vinna boll och skapa chanser. Spelet är ganska jämnt i första halvlek där ÖSK är det lag som har mer boll och spelar runt i laget. I 16:e minuten har ÖSK en boll i mål men den döms tveksamt bort för offside. ÖSK har fler bra chanser som oftast uppkommer när ÖSK sätter fart på spelet. I 29:e minuten får IFK en frispark som läggs mot straffområdet där en IFK:are vinner luftduellen och kan skjuta bollen i mål, 0-1. Kvitteringen kommer i 46:e minuten när ÖSK anfaller och Martin Trinh passar Adam Larsson som sätter bollen i mål till 1-1.

Andra halvlek ser ut som den första, hårda närkamper men fart när ÖSK spelar sitt eget spel. Båda lagen skapar chanser i andra halvlek men ingen lyckas göra mål. ÖSK har ännu en boll i mål men även denna gång döms det offside.

Flera bra prestationer men idag tycker tränarteamet att Simon Gustafsson och Helmer Andersson ska få lite extra plus.

Matchfakta:
29’ 0-1 IFK Lidingö
46’ 1-1 Adam Larsson (Martin Trinh)