Avstängningar efter matchen mot Hammarby IF

Johan Mårtensson kommer att stängas av i ytterligare två matcher efter det röda kortet mot Hammarby IF i söndags. Kennedy Igboananike och Brendan Hines-Ike är båda tillbaka i spel mot Kalmar FF på tisdag.

Johan Mårtensson - Fick rött kort i samband med efterspelet i matchen mot Hammarby IF. Kommer att stängas av i två matcher utöver den automatiska avstängningen mot Djurgårdens IF och är tillbaka i spel mot IF Elfsborg söndag 8 juli.

Kennedy Igboananike - Fick direkt rött kort mot Hammarby IF och missade matchen mot Djurgårdens IF. Disciplinnämnden har valt att inte förlänga avstängningen ytterligare och Kennedy är därför tillbaka mot Kalmar FF tisdag 22 maj.

Brendan Hines-Ike - Blev avstängd efter tre gula kort i Allsvenskan och är tillbaka mot Kalmar FF tisdag 22 maj.

– Ett korrekt beslut av disciplinnämnden och tyvärr ett felaktigt. Jag var övertygad att yttrandet från Johan tillsammans med insänd sekvens var tillräckligt. Vi kommer att överklaga detta till Riksidrottsnämnden med ytterligare kompletterat material. Utvisningen baseras på felaktig information som Mohammed Al Hakim hör att hans assisterande säger över deras headset. Det han har hört från sin assisterande är att det förekommer en fysisk knuff samt verbalt olämpligt språk säger, Magnus Sköldmark, sportchef i ÖSK.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908