Matchinformation: IFK Norrköping - ÖSK

På lördag spelar ÖSK gruppfinal i Svenska cupen borta mot IFK Norrköping. Klockan 16:00 blåser domaren igång matchen på Östgötaporten och vi hoppas att så många som möjligt planerar att åka till Norrköping för att stötta laget till vinst!

Matchinformation:
Bortasektionen är på sektion O (inte sektion Q/R enligt kartan nedan) och nås via entré 3. I direkt anslutning till entré 3 finns det ett inhägnat område för parkering av supporterbussar och eventuella bilar.

Kiosker med standardutbud och toaletter finns i anslutning till sektionen. Notera att det enbart går att betala med kort då Östgötaporten från 2017 är en kontantfri arena.

Biljetter köps på plats i entrén, som öppnar 60 minuter före avspark.
Priser: 50:- för ungdom (8-18 år), student (med giltig studentlegitimation) och pensionär. Ordinarie pris för vuxen är 100:-. Enbart kortbetalning gäller även i entrén.

Inför matchen arrangerar Kubanerna en uppladdning på Ölhallen och sedan bussresa till matchen. Avresan sker klockan 13.30 från busshållsplatsen vid Myrorna på Fredsgatan och kostar 100:-. Glöm ej att du måste vara medlem i Kubanerna för att åka med på deras resor.

Boka din plats på:
kubanerna.tictail.com

Eller Swish-betalning till:
123 122 54 73

Vi ses i Norrköping!

Om du inte åker med och närvarar på plats visar Cmore matchen med sändningsstart klockan 15:55.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908