Nu släpps bortakortet

Det förmånliga och uppskattade Supporterkortet har bytt namn till Bortakortet 2018. Nytt namn men innebörden är den samma; ett utmärkt sätt att följa ÖSK på bortaplan till riktigt förmånligt pris. Nu startar försäljningen!

För bara 67 kronor per match ser alla med Bortakortet sitt favoritlags samtliga 15 allsvenska bortamatcher 2018. Observera att det bara finns 100 kort så först till kvarn gäller!

Syftet är såklart att ge alla hängivna supportrar som reser land och rike runt för att se laget i sitt hjärta ett riktigt förmånligt erbjudande.

Bortakortet kostar 1000 kronor och köps på ÖSK:s kontor, öppet vardagar 9-15 (lunch 12-13). Har du svårt att komma in till kontoret går det bra att swisha till 1233559861 och sedan maila namn och adress till sara.erdis@oskfotboll.se. Märk även swishbetalningen med "bortakortet 2018".

Korten gäller på den läktare som anvisas som bortasektion och endast vid din klubbs bortamatcher. Borttappat kort ersätts med nytt till en kostnad av 150 kronor. Kortet är en värdehandling.

Kortet administreras och säljs av respektive Allsvensk klubb. De Allsvenska klubbarna behåller själva 50 procent av sin försäljning av Bortakortet. Övriga 50 procent betalas in till Svensk Elitfotboll som i sin tur fördelar intäkterna jämnt mellan de Allsvenska klubbarna. Försäljningen pågår till och med den 15 mars.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908