Back Up blir nyckelpartner till ÖSK

ÖSK är stolta att meddela att Back Up går in som nyckelpartner till ÖSK. Efter ett mångårigt och uppskattat samarbete mellan ÖSK och Back Up tar man nu samarbetet till ytterligare en nivå.

Jonas Justermark, VD på Back Up, berättar varför man valt att ta detta steg.
– Back Up är stolta Örebroare och vill ge tillbaka till staden vi verkar i - fotbollen är dessutom en sport som står för gemenskap, glädje, tillhörighet och energi. Det är en samlingspunkt för alla människor - oavsett bakgrund. Det vill vi bidra till.

Back Up grundades 1987 och har lång erfarenhet av visuell kommunikation och profilering. Kunderna är både lokala och nationella och Back Up är en erfaren och uppskattad leverantör av skyltar, dekorer samt inredning & möbler.

– Vi ser positivt på att ÖSK, precis som Back Up, har en lång och stark relation med Örebro. Vi delar dessutom samma värdegrund, vilket är en viktig beståndsdel i detta samarbete. Vi är mycket stolta att få vara med och synas i sammanhang med ÖSK Fotboll och ser fram emot en spännande säsong, säger Jonas Justermark.

ÖSK:s vd Simon Åström är mycket glad över att det positiva samarbetet med Back Up fortsätter.

– Back Up har funnits vid vår sida som en uppskattad partner i många år och det är förstås riktigt kul att vi kan ta vårt samarbete till ytterligare en nivå. Vi har ett starkt säljteam på plats på kontoret och tongångarna när vi är ute och träffar våra partners inför säsongen är mycket positiva, säger ÖSK:s vd Simon Åström.

För mer information kontakta:
Simon Åström
VD Örebro SK
073 – 909 09 90

Jonas Justermark
VD Back Up
070 – 584 52 15

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908