ÖSK skriver kontrakt med sina supportrar

Nu är det klart. ÖSK Fotboll kommer säsongen 2018 att kontraktera de som betyder mest för dem: supportrarna. Kontraktet är en – minst sagt formaliserad – kärleksförklaring mellan klubben och fansen. Och en unik möjlighet för ÖSK-fansen- att göra sina röster hörda.

Alla ÖSK-supportrar som köpt årkort till säsongen 2018 erbjuds nu den unika möjligheten att skriva på för sin klubb inför fotbollssäsongen 2018.

– Det här är ett nytt sätt för oss att knyta våra fantastiska supportrar ännu närmare oss. Utan våra svartvita fans är vi ingenting, kommenterar Simon Åström, VD på ÖSK Fotboll.

Avtalet innehåller rättigheter och skyldigheter. De som kritar på för klubben förbinder sig exempelvis att ”heja på ÖSK i den utsträckning som ÖSK förtjänar”, med tillägget ”kanske till och med lite mer, specifikt men inte uteslutande under måljakt i träliga 0-0-lägen, försvar av 1-0 i slutminuterna när egna ribban darrar, och under turliga vändningar i andra halvlek”.

Som kompensation för att kontrakteras av ÖSK får supportern ”ett ÖSK med benhård vilja att bli en fotbollsklubb som har en naturlig vinnarmentalitet, som ska ta sig till toppen av allsvenskan, vinna den och ta ÖSK:s färger ut i Europa”. Klubben utlovar också stolthet, hjärta och passion. Och en matchtröja.

ÖSK vill att fansen ska göra sina röster hörda
Kontraktsmöjligheten är en del i ÖSK:s supporterkampanj ”Gör din röst hörd”, som klubben kör inför allsvenska säsongen 2018. Insatserna går i linje med de supporter-hyllande kampanjer som ÖSK kört tidigare säsonger.

– Vi vill skapa ett ännu starkare band till våra supportrar och att vi ställer krav på varandra. De betyder allt för oss och det är viktigt att vi som klubb visar att vi lyssnar på dem, i med- och motgång. Att bygga framtidens ÖSK är något vi gör tillsammans. Det är vad den här kampanjen tar sikte på, förklarar Erik Wärlegård, kommunikationsansvarig på ÖSK Fotboll.

Den som vill krita på för ÖSK kan göra det på www.oskfotboll.se/2018
Se kontraktet i sin helhet här Pdf, 149.2 kB.

För frågor och information kontakta:
Erik Wärlegård
070–203 86 59
erik.warlegard@oskfotboll.se

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908