Öppet brev till Janne Andersson från ÖSK:
Hagge till landslaget!

Det är med vemod i våra hjärtan vi tillkännager att efter säsongens sista hemmamatch mot AIK lägger trotjänaren och ÖSK-profilen Patrik ”Hagge” Haginge skorna på hyllan. I ÖSK alltså. För även om Hagge rundar av tiden i ÖSK så platsar han fortfarande i många andra lag. ÖSK:s supportrar har sedan länge sett denna självklarhet och flertal gånger skanderat: Hagge till landslaget!

Tionde november är det dags för play-off: Sverige mot Italien. Och Janne, det gäller att försvaret är helt ogenomträngligt när Gli Azzurri kommer på besök. Visst behöver du den rutinerade ledargestalten som visar att man inte viker ned sig i en stormatch? Visst behöver du hjärtat och kämparandan? Och visst behöver du den där perfekta glidtacklingen när det verkligen gäller? Precis allt det som vi i ÖSK varit så bortskämda med från Hagge genom åren.

Hagge har varit med och tagit ÖSK tillbaka till allsvenskan vid inte mindre än två tillfällen. Nu kan han hjälpa dig att säkra Sveriges plats till fotbolls-VM i Ryssland. Vi vet att du redan tagit ut truppen men Hagge är beredd att göra ett undantag och hoppa in på kort varsel. Janne – chansa inte utan slå honom en signal direkt. Vi lovar att du inte blir besviken.

Med vänlig hälsning
ÖSK

PS Och du som är ÖSK:are, dela gärna det öppna brevet så budskapet når ända fram till Friends Arena.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908