Halsduk på mot HBK – uppladdning inför matchen

Endast tre matcher återstår av allsvenskan och ÖSK har fortfarande bra chans att knipa sjundeplatsen i tabellen, i hård konkurrens med flera allsvenska lag. Imorgon, fredag, är det dags för hemmamatch mot Halmstads BK. Kennedy Igboananike fick sitt tredje gula kort i matchen mot Östersund och är avstängd. Vem som ersätter ÖSK:s kvicke nigerian på topp är för tidigt att säga och truppen i sin helhet presenteras på vår hemsida efter dagens träning.

 

Fredagsmatch hör inte till vanligheterna och det finns många alternativ för dig som vill ladda upp inför matchen. Tillsammans med Kubanerna arrangerar vi uppladdning på Örebro Ölhall som gästas av Axel Kjäll. Det blir även ÖSK-uppladdning hos ”En trappa upp” i Pitchers lokaler som gästas av sportchef Magnus Sköldmark. Självklart finns det även möjlighet att ladda upp, äta och dricka gott hos ÖSK:s officiella sportbar O’Learys på drottninggatan. Välj det alternativ som passar dig bästa – det kommer vara svartvita lite överallt.

Vi ser fram emot en bra match. Och du – glöm inte halsduken. Tillsammans visar vi de rätta färgerna när höstkylan kommer krypandes. Varmt välkomna till Behrn Arena imorgon!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908