Nu söker vi en nyckelspelare – marknadschef

ÖSK:s varumärke och värdegrund ska sammantaget bidra till en tydlig kultur kring ÖSK. Vi spelar fotboll för att vinna, men framgång för oss handlar lika mycket om hur vi för människor närmare varandra och hur vi skapar mening i människors liv. Vi ska vara en öppen klubb där du möts av stolthet, hjärta och passion. Målet med ÖSK Fotbolls marknadsarbete är att gå från ett välkänt till ett älskat varumärke med målen att ha en fullsatt arena, er partners och en ökad omsättning.

Vi söker dig som har en gedigen kompetens och erfarenhet av marknadsarbete och som brinner för att utveckla varumärken. Läs mer på www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12453) och registrera din ansökan snarast, dock senast 24 september.

Örebro SK är en av Sveriges mest anrika fotbollsklubbar. Med 48 säsonger i Allsvenskan tillhör laget eliten i svensk fotboll. ÖSK är ett av regionens starkaste varumärken med rötter i en stolt historia och med en stark vision inför framtiden: att inför en fullsatt arena spela en attraktiv fotboll och löpande ta allsvenska medaljer och kvalicera sig för europaspel. Vi ska vara en öppen klubb där du möts av stolthet, hjärta och passion.

Varmt välkommen med din ansökan.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908