Vila i frid älskade Ivan Stenberg

Foto: Icon

Igår kväll tog vår älskade Ivan Stenberg sitt sista andetag. Våra tankar går till Ivans närmaste i denna svåra stund. Ivan Stenberg var unik på så många sätt. Morgonpigg som ingen annan, villig att ställa upp och hjälpa andra utan att kräva någon motprestation. Han hade ett fantastiskt temperament som svängde snabbare än en blixtsnabb omställning. Och älskade ÖSK, det gjorde han.

 

Allt har sagts och inte sagts i "kojan" bakom södra läktaren på Behrn Arena, där han tillbringade stora delar av sin tid, de sista 10 åren. Hit kom spelare, personal, supportrar - gamla som unga - för att umgås med en människa med värme och humor. En människa som alltid tog sig tid. Som alltid gav massvis av energi, trots att det ofta var saker som kunde bli bättre i ÖSK. Här fick du reda på nyförvärv innan det var officiellt och här hörde du alltid det senaste om ÖSK. Allt var förstås inte sant, men allt och lite till nådde Ivan Stenberg. För han var unik, han var den som många ville "berätta för först" och det var så många som uppskattade en pratstund eller en kaffe och äggmacka med för mycket smör tillsammans med honom.

Ujujuj, det är så oerhört tomt nu. Ingen kommer att kunna fylla det tomrum som du lämnar efter dig. Vi ska göra allt vi kan för att du en dag får se ditt älskade ÖSK ta SM-guld. Vi vet att vi är knickedickar och småpåvar i jämförelse med dig, men vi lovar att göra vårt bästa.

Vila i frid, älskade Ivan Stenberg!
Du finns i våra tankar för alltid.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908