Tredje raka vinsten för ÖSK U17

ÖSK U17 fortsätter vinna och mot Trelleborg kom tredje raka vinsten. Slutresultatet skrevs till 3-1 efter en händelserik match.

Efter en tät inledning av matchen där lagen kände på varandra öppnade matchen upp sig efter 29 minuter. Det då Gabriel Yildiz öppnade målskyttet i matchen och gjorde 1-0 till hemmalaget ÖSK. Trelleborg gjore ett rejält försök direkt på avspark och fick lite tryck mot ÖSK-målet men ÖSK hängde med och kunde istället utöka ledningen till 2-0 redan i 33:e minuten när Manne Ljunghaga nickade in en frispark slagen av Nadir Ayeva.

I den andra halvleken ville inte Mannes mittbackskollega Helmer Andersson vara sämre utan nickade även han in en fast situation. 3-0 till ÖSK och matchen kändes avgjord. Än mer avgjort kändes det när Trelleborg fick en utvisning men Skåne-laget hade inte packat väskorna än. I minut 75 fick bortalaget också kontakt när de blev tilldömda straff samtidigt som Carl Henning i ÖSK fick sitt andra gula kort. Straffen gick i mål och med 10 spelare var på planen var det Trelleborg som var närmast ytterligare mål. Något sådant kom dock inte och ÖSK tog ytterligare 3 poäng.