Klar vinst för ÖSK U17

ÖSK U17 börjar hitta formen ordentligt. Under lördagen kom den andra raka segern när GAIS slogs tillbaka med klara 5-2.

Det var en viktig match mot GAIS som inför matchen låg före ÖSK med en poäng mer. ÖSK hade fått en ordentlig självförtroendeboost efter vinsten mot Jönköpings Södra förra helgen och var sugna på mer. Det var dock GAIS som startade bäst på ett soldränkt Behrn Arena och bortalaget tog ledningen efter bara 10 minuters spel.

Det dröjde till minut 40 innan ÖSK var ikapp men när kvitteringen väl kom var det inget snack om saken. Redan innan första halvleken var över skapade ÖSK chanser till ett ledningemål. Det dröjde dock till starten av andra halvlek innan Dennis Koss gav ÖSK ledningen. Den ledningen släpptes inte. Istället kunde den utökas flera gånger och resultatet stannade vid 5-2 till ÖSK. Fem olika målskyttar och ett frejdigt anfallsspel hos ÖSK ger goda hopp för fortsättningen av säsongen.

Redan på torsdag spelas nästa match när Trelleborgs FF kommer till Behrn Arena. Matchen startar 16:00