ÖSK U16 kryssade i derbyt efter sen kvittering

ÖSK U16 ställdes mot det duktiga Örebro-laget Karlslunds IF under tisdagkvällen. En intensiv och målchansrik match slutade 3-3 efter att Joel Andersson Segerlind kvitterat för ÖSK i slutminuterna.

Karlslund har börjat seriespelet på ett bra sätt och låg inför matchen fyra poäng före ÖSK i tabellen. Det var också Karlslund som öppnade starkast och tog ledningen efter bara en och en halv minut och utökade till 0-2 efter 25 minuter. Det dröjde en halvtimme innan ÖSK på riktigt kom in i matchen tack vare Jash Narshis reducering till 1-2. När de svartvita väl kom igång var det dock bara en tidsfråga innan de skulle vara ikapp även målmässigt.

Kvitteringen till 2-2 kom redan i minut 46 och kanske var det lite för tidigt för redan två minuter efter var Karlslund i ledningen igen med 2-3. Nästa kvittering dröjde tills det bara var två minuter kvar av matchen. Då var det Joel Andersson Segerlind som från ingenstans drog till med ett fint avslut från en trång situation utanför straffområdet.

Det fanns chanser för båda lagen att avgöra matchen under den korta tiden som återstod efter ÖSK:s 3-3 men inget avgörande kom.

Matchfakta:
ÖSK U16 - Karlslunds IF 3-3
0-1 (2')
0-2 (25')
1-2 Jash Narshi (32')
2-2 Alexius Bergquist (46')
2-3 (48')
3-3 Joel Andersson Segerlind (78')

Startelvan:
Jacob Nilsson
- - - - - - - - - - - - - - - -
Gabriel Moshel
Theodor Hessel
Algot Strömberg
Lucas Karlsson
- - - - - - - - - - - - - - - -
Adam Lindström
- - - - - - - - - - - - - - - -
Jonathan Rasch
Dino Salcinovic
Joel Andersson Segerlind
Sam Khalili
- - - - - - - - - - - - - - - -
Jash Narshi

Ersättare:
Alexius Bergquist
Aklam Mutebi
Bechir Elsgard
William Björnsson
Julius Höglund

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908