Därför är Herok en nyckelpartner till ÖSK

ÖSK:s Simon Åström tillsammans Per Karlsson och Rikard Rosander från Herok.

Byggvaruhuset Herok har under många år varit en uppskattad partner till ÖSK. I år har de valt att utveckla samarbetet och ingår i skaran av officiella nyckelpartners till ÖSK. Här berättar koncernchef Per Karlsson varför.

Herok är ett modernt byggföretag för både inköp och hyra, allt samlat under samma tak. Här kan du få ta del av allt från XL Byggs hela sortiment till att hyra en skruvdragare eller den tyngsta truck eller lift. Man erbjuder också kläder och skyddsutrustning.

I år har Herok utvecklat sitt mångåriga samarbete med ÖSK och valt att bli nyckelpartner. Per Karlsson är koncernchef för Herok och berättar varför man valt att ta detta steg:

– ÖSK har en bra och stark plattform för oss att synas på. De får mycket mediautrymme både lokalt och rikstäckande. Våra värdegrunder är dessutom de samma. Vi är stolta Örebroare som vill ge tillbaka till staden vi verkar i.

Han fortsätter att utveckla varför fotbollen och ÖSK är en så pass stark plattform:

– Fotbollen går över alla gränser och samlar alla människor oavsett bakgrund. Stora som små och alla yrkesgrupper. Att få vara med och synas i det sammanhaget passar vår filosofi perfekt. Alla behövs och är lika viktiga med olika kunskaper och möjligheter, säger Per Karlsson.

Det lirar fullt ut med Heroks mål att vara det självklara valet för företag och professionella yrkesmänniskor som ställer höga krav på utbud, kvalité och service. Dessutom finns det gott om fotbollskunskap inom Herok. Utöver att många spelat fotboll på olika nivåer så finns det även en hel del allsvensk rutin.

– Vi har många före detta fotbollsspelare i vår verksamhet och räknar vi samman antalet allsvenska matcher vår personal spelat kommer vi upp i över 600 stycken berättar Per Karlsson.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908