Nyheter runt Evenemanget på Behrn Arena

4 dagar kvar till premiären på Behrn Arena och i år är det flera nyheter runt evenemanget under matchdagarna. Dessa nyheter har genomförts efter att vi lyssnat på era önskemål och förslag, och på så sätt vill vi förhöja upplevelsen.

– Familjeläktaren, som tidigare var placerad i nordöstra hörnet av Behrn Arena, återfinns numera i nordvästra hörnet bredvid Västra Stå.

– JOS-Baren finns på plats i det nordvästra hörnet Behrn Arena och säljer bland annat sallader och olika juicer.

– Mike’s Foodtruck står och säljer hamburgare inför matcherna, placerad utanför Mötesplats Örebro där biljettförsäljning sker.

– Uffes Grill ligger precis i anslutning till ÖSK-tältet. Där kan du köpa bland annat hamburgare, korv med bröd, sallad och mycket annat både före, under och efter matchen.

– I de vanliga grillarna som finns runtom Behrn Arena kommer det i år även säljas sallader utöver hamburgare och korv med bröd.

– I samarbete med Coop kommer Barnhörnan finnas i anslutning till familjeläktaren. Där sker det ansiktsmålning, godisregn och mycket mer och barnen får även möjlighet att träffa ÖSK-Pandan.

– Vid Mötesplats Örebro finns en DJ som ser till att alla i publiken kommer i rätt stämning och får sjunga upp inför matchen.

– På storbildsskärmarna kommer i år även matchklocka vara synlig.

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908