Varmt välkommen till kickoff på Frimis Salonger

Imorgon lördag, den 18 mars, arrangerar ÖSK tillsammans med sina supportrar en stor kickoff på Frimis Salonger. Det blir en festlig uppladdning inför den allsvenska premiären den 3 april då ÖSK tar emot Jönköpings Södra på Behrn Arena.

Talkshowvärdar är Johan Cedersjö och Joel Höglund som driver den populära ÖSK-podden Gamla Trä. Under kvällen blir det samtal och roliga upptåg tillsammans med ÖSK-spelare, journalister och supportrar. Dessutom uppträder ett ÖSK-husband med musiker från bandet Tangerin. Räkna med allsång till ÖSK-låtar från 70-talet och framåt.

– Det blir en annorlunda talkshow med spelare, tränare, supportrar, journalister och andra ÖSK-profiler. Som supporter kan jag ställa obekväma frågor och det ska bli kul att grilla Alexander Axén och Patrik Haginge lite extra, säger Johan Cedersjö som är en av programledarna under kvällen.

– Det är fantastiskt kul att vi på ÖSK får vara med på en sån här kväll. Det finns massa kreativitet bland våra supportrar och det är dom som är navet i ÖSK. Jag ser fram emot en festlig kväll med alla ÖSK:are, säger Erik Wärlegård på ÖSK.

Kickoffen äger rum på Frimis Salonger, imorgon lördag den 18 mars.
Insläpp 19:00, avspark 19:30.
Åldersgräns: 18 år
Fri entré för alla årskortsinnehavare.
Övriga betalar 50kr

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908