ELON ny huvudpartner till ÖSK Fotboll

ÖSK Fotboll har en ny huvudpartner för den allsvenska säsongen 2017. Det är Sveriges största vitvarukedja ELON som tillsammans med ÖSK utvecklar det långvariga och positiva samarbete man haft under många år.

– Det känns fantastiskt roligt att ELON blir vår officiella huvudpartner. Det är ett starkt, rikstäckande varumärke som samtidigt är en stor aktör här i Örebro. Just den kombinationen är väldigt positiv. Att ett stort rikstäckande företag ser ÖSK som en viktig plattform för att stärka sitt redan starka varumärke samtidigt som det är en stor arbetsgivare i Örebro som precis som oss vill bidra till en stark och attraktiv region, säger Simon Åström, vd på ÖSK Fotboll.

Samarbetet innebär att ELON, utöver rätten att titulera sig som officiell huvudpartner, kommer exponeras starkt tillsammans med ÖSK och bland annat inneha huvudplatsen på den allsvenska matchtröjan.

Erik Stenbeck, Marknads- och Försäljningschef på Elon Group, berättar om varför man valt att satsa ytterligare på samarbetet med ÖSK:

– Fotbollen engagerar och har en bred publik och får därmed stor exponering i olika typer av medier. Att synas och verka med ett allsvenskt fotbollslag på det här sättet gör att vi får ut vårt varumärke på ett bra sätt. Även om vi är en rikstäckande butikskedja så har vi vårt huvudkontor och vår bas här i Örebro vilket innebär att det är värdefullt att synas starkt på hemmaplan. ELON, ett av Sveriges starkaste varumärken, vill gärna samarbeta med ÖSK som är ett av Örebros mest kända och mest uppskattade varumärken. Att klubben har haft en positiv utveckling de senaste åren har också varit viktigt för vårt val.

ELON är ingen ny partner till ÖSK, utan man har funnits med i ÖSK:s nätverk under en lång tid.

– Vi har sedan många år en bra relation till ELON som en uppskattad partner. Det är ett samarbete som alltid byggt på en hög grad av professionalism och ömsesidig nytta. ELON har också tagit ett stort ansvar och varit noga med att poängtera att det är minst lika viktigt, om inte viktigare, att vara med och stötta under perioder då det gått tyngre för klubben. Därför är det roligt att kunna utveckla vårt samarbete ytterligare, avslutar Simon Åström.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908