Ricoh IT-Partner ny officiell försäsongspartner till ÖSK

ÖSK är stolta över att presentera Ricoh IT-Partner som officiell försäsongspartner. Samarbetet sträcker sig över Atlantic Cup och Svenska Cupen, samt eventuella träningsmatcher under våren. Traditionsenligt lanserar ÖSK, tillsammans med Ricoh IT-Partner, ett nytt matchställ som kommer att användas under dessa matcher.

– Ricoh IT-Partner har under många år varit en nära och uppskattad samarbetspartner till ÖSK. Vi har haft ett positivt och utvecklande samarbete och det här är ett steg i att utveckla det ytterligare. Vi har högt satta visioner för ÖSK:s framtid och att Ricoh IT-Partner på ett tydligt sätt visar att de vill vara med i vår fortsatta satsning betyder mycket för oss, säger Simon Åström, vd och klubbchef i ÖSK.

Ricoh IT-Partner levererar IT-infrastruktur, dokumenttjänster, konsulttjänster samt program- och maskinvara till företag och offentlig sektor. Ricoh IT-Partner finns lokalt i Örebro län och kompletterat med att Ricoh finns globalt över hela världen kan du vara säker på att få tillgång till lokal expertis, uppbackat av ett globalt företag, var i världen du än befinner dig.

Ricoh IT-Partner ser att samarbetet med ÖSK är en bra plattform för att stärka sitt varumärke.

– Vi är mycket stolta över att få vara med och synas med ÖSK. Vi på Ricoh IT-Partner vill precis som ÖSK hela tiden utvecklas och bli bättre. Ännu bättre passar samarbetet eftersom att vi också lever efter devisen ”Vi är ingenting utan Er”, där vi syftar på våra kunder, eller som jag hellre säger - våra partners. Jag ser fram emot samarbetet under våren och hoppas att killarna bär vår logga lika stolt som de bär ÖSK:s klubbmärke, säger Mattias Andershed som är Vd på Ricoh IT-partner.

Han ser också ytterligare en stark fördel med att det nya, utvecklade samarbetet sker just nu:

– Vi är inne i en utvecklingsfas av vårt varumärke och gör under året en uppgradering av vår logotyp. Därför passar det perfekt att presentera den uppdaterade nya loggan på ÖSK:s matchställ.

Förberedelserna inför säsongen 2017 pågår för fullt och på lördag reser ÖSK till Portugal för spel i Atlantic Cup. Där väntar matcher mot tjeckiska FK Jablonec och danska AaB Ålborg, samt ytterligare en match där motståndet ännu inte är spikat. Premiär för den speciellt framtagna matchtröjan sker i matchen mot Ålborg den 31 januari klockan 20:45. Matchen sänds på Cmore.

För mer information kontakta:
Simon Åström
VD Örebro SK
073-909 09 90

Mattias Andershed
VD Ricoh IT-Partner
070-310 80 33

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908